OM MIG

MIN BERÄTTELSE

Julen 2003 tror jag det var, fick jag min första digitalkamera. Den fick följa med överallt och dokumentera allt från språkresor till hästhoppning.

 

År 2007 köpte jag min systemkamera, och började fotografera mer seriöst. Till en början mest hästar och sedan utvecklades mitt intresse för porträttfotografering. Detta ledde senare till att jag arbetade en säsong som skolfotograf för Svenskt Skolfoto, vilket var otroligt utvecklande. Jag har fotograferat porträtt och gruppbilder barn i alla åldrar, från syskonfoto på förskolan till glada studenter och såklart personalen på skolor.


Nu läser jag sista året på en högskoleutbildning och fotograferar i mån av tid.

Bröllopsfoto

Alla bröllop och festligheter är lika viktiga och spännande. Oavsett om det är en klassisk kyrklig vigsel, drop-in på Skansen, en lunchbjudning på Grand Hôtel, en hyrd vingård eller en borgerlig ceremoni med efterföljande middag hos svärföräldrarna.


Jag vet själv hur spännande och nervöst det kan vara att gifta sig, och jag ger allt för att ni ska slappna av och ha roligt under er dag. 


Hör av er med era behov och önskemål.

ALMROTH

FOTO

 

Visst handlar fotografier om minnen? Vi minns en plats, en person, en tanke. Låt mig hjälpa dig att föreviga viktiga stunder.

KONTAKTA MIG

 

Jag finns i Sollentuna.

Email: almrothfoto@gmail.com

SITEMAP

 

Bröllop

Porträtt

Om mig

© Copyright Emma Almroth. All Rights Reserved.