OM MIG

MIN BERÄTTELSE


Jag tycker om att skapa minnen och vackra bilder som kan dekorera hemmet under lång tid framöver. Tänk att det kan ge en sådan hemtrevlig känsla med fina bilder på familjen, från bröllopet, en vanlig dag i parken eller en solig dag på stranden.

 

Julen 2003 tror jag det var, fick jag min första digitalkamera. Den fick följa med överallt och dokumentera allt från språkresor till hästhoppning.

 

År 2007 köpte jag och pappa tillsammans en digital systemkamera, och vilken skillnad det blev i kontroll över bilderna! Hästar, bröllop, vimmelfoto, till och med en säsong som skolfotograf har jag hunnit med. Många gruppbilder och porträtt har det blivit!


Efter drygt nio år med samma kamera tyckte jag det var dags att uppgradera, numera kan jag även filma i hög kvalitet vilket ger ännu större kreativ frihet.

Jag använder mig av kvalitetskameror från Olympus, vilket jag har gjort i alla år. De är små, lätta och otroligt välbyggda. Det gör att jag enkelt får med min utrustning överallt, från skånes stränder till 

 

En liten kamera är även en fördel vid fotograferingar och andra tillfällen då det är lättare att slappna av när det inte är en gigantisk kamera som trycks upp i ansiktet på en. Vid högtidliga stunder kan jag använda ett tyst läge som gör att ni inte störs av kamerans slutare. 

 

Till vardags studerar jag, och har nu kommit så långt att jag skriver på min examensuppsats. Fotograferande och annat skapande ger mig en välkommen paus från studier och ett utlopp för min kreativitet.

 

Undrar du något? Hör av dig! 

ALMROTH

FOTO

 

Visst handlar fotografier om minnen? Vi minns en plats, en person, en tanke. Låt mig hjälpa dig att föreviga viktiga stunder.

KONTAKTA MIG


 

Jag finns i Sollentuna.

Email: almrothfoto@gmail.com

SITEMAP


 

Bröllop

Porträtt

Om mig

© Copyright Emma Almroth. All Rights Reserved.