Bio

OM MIG

Jag tycker om att skapa minnen och vackra bilder som kan dekorera hemmet under lång tid framöver. Tänk att det kan ge en sådan hemtrevlig känsla med fina bilder på familjen, från bröllopet, en vanlig dag i parken eller en solig dag på stranden.

 

Julen 2003 tror jag det var, fick jag min första digitalkamera.Den fick följa med överallt och dokumentera allt från språkresor till hästhoppning. År 2007 köpte jag och pappa tillsammans en digital systemkamera, och vilken skillnad det blev i kontroll över bilderna! Hästar, bröllop, vimmelfoto, till och med en säsong som skolfotograf har jag hunnit med. (Har tagit en hel del gruppbilder alltså!)

Efter drygt nio år med samma kamera tyckte jag det var dags att uppgradera, numera kan jag även filma i hög kvalitet vilket ger ännu större kreativ frihet.

GOTT & BLANDAT

Minnen från Stockholm

Klicka här för att se vad jag hittar på i Stockholm. Konserter och arkitektur varvas med fiskmåsar och restaurangbesök.

Min blogg

På min blogg kan du läsa om vad jag har för mig just nu. Snapshots från mobilen varvas med mina favoritbilder, och ofta finns det även lite text som berättar historien bakom bilden.

March 15, 2017

Quis interdu porta quisque magna sollicitudin ullamcorper

LATEST NEWS

March 15, 2017

Quis interdu porta quisque magna sollicitudin ullamcorper

Rörlig bild.

Ett av mina intressen är att filma och klippa videor. Med stativ är det enkelt att filma länge, exempelvis vid bröllop. Visst är det ovärderligt att kunna se talen från festen om och om igen!

March 15, 2017

Quis interdu porta quisque magna sollicitudin ullamcorper

© Copyright Emma Wahlström 2017 @ All Rights Reserved